In Home decor/ Nieuws/ Shop tips & reviews/ Winacties

Oktoberdots: Magische papierwaren [Winactie]

Al een paar keer eerder schreef ik over Oktoberdots, een webshop met een fantastisch assortiment kaartjes, posters, boekenleggers en meer. En deze keer mag ik, naast de nieuwe collectie met jullie delen, 3 super gave poster pakketten weggeven!

Wizarding World Collectie

Recent heeft Oktoberdots een super gave Wizarding World collectie uitgebracht met kaartjes, stickers, posters en boekenleggers. Alles voor de echte Harry Potter fans!

Kaartjes

De kaartjes zijn om te beginnen al echt fantastisch! Je kunt ze gebruiken voor super veel gelegenheden zoals verjaardagen en feestjes, maar ook voor iemand’s afstuderen of Valentijnsdag! Maar ik snap het ook helemaal als je deze kaartjes helemaal niet op wilt sturen. Je kunt ze natuurlijk ook altijd inlijsten in een mooie collage voor aan de muur.

Boekenleggers

Dan heb je de boekenleggers. Ge-wel-dig! Het ligt natuurlijk ontzettend voor de hand om deze fantastische boekenleggers cadeau te doen bij een Harry Potter of Fantastic Beasts boek. Maar ook bij heel veel andere (magische) boeken passen deze boekenleggers super goed. Door de mooie, warme kleuren krijg je meteen een gezellig gevoel tijdens het lezen!

A4 posters

Ook heeft deze collectie prachtige posters. A4 posters deze keer, op super stevig papier. Je kunt de posters dus gewoon zo zonder lijstje weg zetten, maar door het formaat kun je ze ook heel mooi inlijsten. Hou je van afwisseling? Neem dan een paar posters en koop er een stevige multomap met insteekhoesjes voor. Zo kun je de posters makkelijk afwisselen en tegelijk super netjes bewaren zonder dat ze veel ruimte in nemen!


Winactie!

Maar ik wilde jullie natuurlijk niet alleen deze super toffe Wizarding World collectie laten zien. Je kunt ook iets winnen! Namelijk 3x een volledige set van 4 A3 Fantasy posters van Oktoberdots. Zo heb je meteen al een goede aankleding voor jouw volgende Harry Potter feestje!

Zo doe je mee

Laat hieronder weten wat jouw favoriete Harry Potter film of boek is!
Volg Harry Potter Party op Facebook en/of Instagram.
Volg Oktoberdots op Facebook en/of Instagram.

Is dat alles? Ja, dat is alles! Geen vrienden taggen of delen, gewoon lekker simpel.


Nog wat voorwaarden:
De winnaars krijgen persoonlijk bericht op 13 februari en worden bekend gemaakt via social media.
De winactie is internationaal, je kunt dus mee doen vanuit alle landen waar er post bezorgd wordt!
Per woonadres kan er max. 1 keer meegedaan worden.

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  feline
  6 februari 2019 at 13:19

  Wat een leuke actie! Maar ja, hoe kan je nou kiezen tussen de verschillende films en boeken? Bijna onmogelijk. Elk verhaal heeft zijn eigen geweldig-heden: Harry’s reactie toen hij ten horen kreeg dat hij een tovenaar is; Sneep die ‘goed’ blijkt te zijn… Bij de boeken lees je alles zo uit & bij de films wil je alleen maar bingen. Maar als ik toch moet kiezen, dan ga ik voor de Steen der Wijzen. De verfilming vind ik toch wel het leukste van alle andere films. Waarom, ik heb geen idee! (Pluisje blijft schattig <3 )

 • Reply
  Harry potter fan
  6 februari 2019 at 13:27

  Mijn favo boek is Harry Potter en de steen der wijzen. Met de grote zaal en het eten natuurlijk!!!

 • Reply
  Miriam Mikkers
  6 februari 2019 at 13:44

  Oh, wat een toffe actie, waar ik graag aan mee wil doen! In 2000 kwam Harry Potter en de gevangene van Akzaban uit, geweldig! En ik weet het, foei eigenlijk, maar dit was het eerste boek die ik gelezen had van Harry Potter! Daarna wel netjes met deel één begonnen; als 10-jarig meisje ben ik verliefd geworden op de magische wereld <3. Posters zouden prachtig staan in de woonkamer.

 • Reply
  Carina
  6 februari 2019 at 14:13

  Ik vind alle 8 boeken fantastisch! Ik denk als ik dan echt moet kiezen dat ik de zesde film het mooiste vind. De reis die Harry met Perkamentus maakt op zoek naar de gruzelementen.

 • Reply
  Evelien van den Broek
  6 februari 2019 at 14:40

  Moeilijk kiezen, vind ze echt allemaal leuk, spannend en verassend. Vanwege de nieuwe personages en vele actie vind ik de Prisoner of Azkaban het leukste denk ik dan!

 • Reply
  Scarlett
  6 februari 2019 at 15:07

  I love all the books and films, my favourite has to be “Harry Potter and the Chamber of Secrets” and the introduction of Dobby 🙂

 • Reply
  Manon De Decker
  6 februari 2019 at 16:10

  Mijn favoriete boek is Harry Potter en de gevangene van Azkaban
  Mijn favoriete website is harrypotterparty.nl ⚡️

 • Reply
  Else
  6 februari 2019 at 17:29

  Oef. Dat is echt een hele moeilijke vraag! Ik vind de algehele reeks geweldig. Er zitten zoveel levenslessen in. En ik verwijs ook vaak naar Harry in het opvoeden van mn jongens xD. Dus dan kies ik voor de eerste film, want die vinden hun nu geweldig.

 • Reply
  Annet Piersma
  6 februari 2019 at 20:02

  Mijn favoriete film van Harry potter is de steen der wijzen omdat daar het hele verhaal begint. Ik ben nooit uit gekeken van de films van Harry potter het blijft elke keer leuk om ze te kijken.

 • Reply
  sandra
  6 februari 2019 at 21:33

  Kiezen uit de Harry Potter boeken is als de lekkerste smaak chocola te kiezen..Als ik dan moet kiezen zou ik kiezen voor het laatste boek. Het boek waar we jaren naartoe hebben geleefd. Alles komt samen, alles wordt duidelijk en het goede wint, helaas soms ten koste van de goeden.
  After all this time? Always

 • Reply
  Rinske
  13 februari 2019 at 14:10

  De boeken vind ik persoonlijk de beste, ik kies er niet 1 uit omdat ik de hele verhaallijn geweldig vind. Alle personages groeien mee en dat is zo mooi en gaaf om te lezen. Ik ben ermee begonnen toen ik 26 jaar was en midden in mijn burn-out zat. Ik had door alle therapieën en meditaties eindelijk weer rust en ruimte in mijn hoofd. En de boeken heb ik in anderhalve week tijd allemaal uitgelezen! Het heeft mij in zekere zin wel geholpen om door die tijd heen te komen, vaak pak ik ze weer terug om ze te lezen of zet ik de films op

 • Leave a Reply