In Nieuws/ Spellen

Harry Potter GO

Ja, je leest het goed en nee, ik maak geen grapje. Het lijkt er echt te komen: een Harry Potter GO spel!

Update: het lijkt helaas toch een uit de hand gelopen roddel te zijn. Maar dat wil niet zeggen dat de Harry Potter community er niet hard voor vecht! Schrijf je in voor de petitie en wie weet komt de game er alsnog: teken de petitie.

Het kan je bijna niet ontgaan zijn dat de halve wereldbevolking van 18 jaar en ouder sinds afgelopen maand in de ban is van Pokemon Go. Een korte uitleg voor wie het wel ontgaan is: Pokemon GO is een app voor op je telefoon waarin je in de “echte” wereld op zoek gaat naar Pokemon die je op je telefoon ziet en kunt vangen.

Kort na de release van deze game kwam de hele Harry Potter gemeenschap in beweging. Want, waarom stoppen bij Pokemon GO en niet ook Harry Potter GO maken?

Onze verzoeken zijn verhoord en Niantic, het bedrijf achter de Pokemon app, heeft vandaag (onofficieel) bekend gemaakt dat ze de rechten voor het maken van een Harry Potter GO app hebben verkregen! Ze gaan hard bouwen aan een spel met de zelfde basis als Pokémon. Hoe het er precies uit komt te zien weten we natuurlijk nog niet, zij zelf waarschijnlijk ook niet, maar Niantic hoopt de app begin 2017 in de appstore te hebben. Ze kunnen natuurlijk nog niks beloven, maar dat er een game aan komt is duidelijk. Hoe tof?!

Zodra er meer nieuws is houd ik jullie uiteraard op de hoogte. Maar voor nu hebben we in elk geval na de book release morgen en de film in november nog wat om naar uit te kijken!

P.S. Dit is niet het officiële logo, ik heb zelf even snel wat in elkaar gezet voor mijn blog.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply