In Dementors/ DIY's & Printables/ Food & drinks/ Zoetigheid

Dementor Cure [printable]

Als er ooit een goede reden was om chocolade te eten, dan is het wel omdat je net in contact bent geweest met een Dementor toch? “Ik kan er niets aan doen, ik heb chocolade nodig want ik zag net een Dementor!” Ik vind het een geweldig excuus.

Om je chocolade een extra leuk tintje te geven heb ik een gave Harry Potter printable ontworpen voor om je chocolade reep. Met deze verpakking zou je chocoreep zo bij Honeydukes kunnen liggen. Erg leuk als kadootje (voor jezelf) of om uit te delen op school, op je Harry Potter thema feest of .. nou ja, verzin het maar!

harry-potter-party-dementor-cure-free-printable-candy

De gratis printable chocolade wrapper is er in het Nederlands en Engels en voor een kleine en een grote reep. Als basis heb ik de chocolade repen van HEMA gebruikt. Die van 75 gram voor de kleine printable en die van 200 gram voor de grote printable, als je zeg maar een hele groep Dementors tegen bent gekomen.

Waarschijnlijk passen ze wel om elke reep chocolade met ongeveer hetzelfde gewicht, maar om die van HEMA passen ze echt perfect.

Harry-Potter-Party-dementor-cure-free-download

De printables hebben een extra randje waar aan de randen snijtekens staan (dat zijn die kleine zwarte streepjes). Als je je liniaal langs deze lijnen legt en je label mooi uitsnijdt dan weet je zeker dat je geen lelijke witte randjes krijgt!

P.s. Lees vooral ook even de tekst achterop het label!


☞ Download hier het grote, Engelse label.
☞ Download hier het kleine, Engelse label.
☞ Download hier het grote, Nederlandse label.
☞ Download hier het kleine, Nederlandse label.


Het label gedownload? Ik zou het echt super leuk vinden als je een foto met me wilt delen op facebook.com/harrypotterparty, op Twitter met @HP_Party of op Instagram met @HarryPotterPartyNL

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Dementors & Chocolade [Fun Facts] | Harry Potter Party
  27 oktober 2015 at 19:49

  […] Kijk dan eens bij deze toffe printable wrapper. […]

 • Reply
  Shameez Patel
  10 januari 2017 at 11:39

  Your website is amazing.

  Thank you

 • Reply
  Valentijns cadeautjes – Harry Potter Party
  13 januari 2017 at 11:45

  […] Maar in plaats van gewoon chocolade te geven, maak deze leuke Ferrero Rocher snitches of de “original Dementor cure” waarvan je de printable HIER kunt downloaden. Hartstikke origineel en helemaal niet […]

 • Leave a Reply